Beauty


Sinds kort bieden wij naast voeding ook uiterlijke verzorging en beautybehandelingen aan.  We werken hiervoor samen met gediplomeerde schoonheidsspecialistes.  U kan bij ons terecht voor gelnagels op handen en voeten, manicure, pedicure, gelaatsverzorgingen, browshaping, lashlift en verven van de wimpers.

Er wordt gewerkt met verschillende hoogstaande producten.

Heeft u een heel droge huid, of juist een vettere huid? Wilt u een product waarmee uw huid er jonger uitziet en u zich daardoor ook jonger voelt? Of wilt u juist heerlijk ruiken en profiteren van de verzachtende voordelen van natuurlijke aloë vera? Voor iedere specifieke situatie kunnen wij u adviseren welke productlijn u het beste kunt gebruiken om uw persoonlijke wensen waar te maken.

De basis van schoonheid ligt in gezonde voeding en daarbij het drinken van voldoende water. Wij kunnen u echter de producten en de service bieden en u nét dat beetje extra geven. Betere voeding voor huid en haar en bescherming tegen omgevingsfactoren, maar ook lekker geurend lekker in uw vel zitten. Neem contact met ons op, om net dát beetje extra te gaan stralen.

Prijzen zijn terug te vinden op onze algemene prijslijst

RESERVEER UW BEAUTYBEHANDELING OP: 0468265550