Wat is een Personal Coach?

Een Personal Coach begeleidt u op een veilige, effectieve manier door middel van individuele trainingen. Hij coacht u naar uw doelen, motiveert u en is hopelijk een bron van inspiratie. Een goede Personal Coach heeft verstand van zaken, kan goed communiceren met zijn klanten en heeft een goed inlevingsvermogen.

Team DEVIDA bestaat uit verschillende coachen en personal trainers, zowel medisch geschoolde coachen en kinesisten, als ervaren schoonheidsspecialisten.  Wij streven naar een gezonde geest in een gezond, maar ook mooi verzorgd lichaam.  


Wat doet een Personal Coach?

Een Personal Coach neemt de tijd om uw huidige levensstijl samen met u te analyseren. Wat doet u goed? Wat doet u minder goed? Wat zijn uw doelstellingen? Een Personal Coach vertelt u hoe u uw doelen kunt bereiken aan de hand van op maat gemaakte voedingsplannen en trainingsplannen.


Waarom een Personal Coach?

Het staat vast dat u met een Personal Coach professioneel begeleid wordt om uw doelen te bereiken. U krijgt meer persoonlijke aandacht dan wanneer u in groep gaat sporten, met snellere resultaten als gevolg. Tegenwoordig hoeft deze persoonlijke begeleiding niet meer onbetaalbaar te zijn.


MISSIE | VISIE | WAARDEN

Onze missie is om onze klanten te motiveren en te inspireren, om te streven naar een gezonde levensstijl. Wij streven er naar om de beste producten en diensten aan te bieden om u te helpen, uw doelen te bereiken. Wij staan voor service, gediplomeerde coaches en wetenschappelijk correct voedings- en trainingsadvies.