Hoe werken wij?

1. Intakegesprek

Een verkennend gesprek, waarbij we aan de hand van een bodyscan, een analyse maken van uw huidige conditie. We gaan na wat uw doelen en verwachtingen zijn. Dit gesprek neemt ongeveer één uur in beslag en kan zowel in onze office als bij u thuis.


2. Opstellen voedingsplan en trainingsplan

Aan de hand van uw gewenste doelen, gaan we samen met u een voedingsplan uitwerken, rekeninghoudend met eventuele allergieën of intoleranties. Hierbij wordt er rekening gehouden met uw morfologie en uw dagelijkse activiteitsniveau. We streven steeds naar de juiste verhouding macronutriënten. Het trainingsplan is afhankelijk van welke sport/activiteit u verkiest en aan welke frequentie u wenst te sporten.


3. Opstart trainingsprogramma en/of voedingsprogramma

Na het intakegesprek, bodyscan en het verkregen voedings -en trainingsplan kan u uiteraard zelf aan de slag. Wenst u echter persoonlijke begeleiding tijdens uw trainingen, dan kan u intekenen op ons trainingsprogramma. Ook bieden wij u aanvullende producten en voedingssupplementen aan, in de vorm van een voedingsprogramma. Wij werken voornamelijk met de voeding en sportvoeding van Herbalife.


4. Opvolging

Wij bieden u een permanente ondersteuning wat betreft de voeding en de trainingen. U kan ons ten allen tijde bellen, sms’en, whatsapp’en of mailen met vragen. Maandelijks lassen wij opvolgingsmomenten in om uw progressie te meten met behulp van de bodyscan.