Morning Yoga

Zet de zaterdagochtend helemaal 'zen' in met onze groepsles Morning Yoga.

Door de combinatie van oefeningen binnen de Morning Yoga, ligt de nadruk op gevarieerde oefeningen en onze ademhaling. De kracht van deze variatie is dat de spieren telkens op een andere manier gebruikt worden.

Door spieren te gebruiken die dat niet gewend zijn, of door spieren op een andere manier te gebruiken dan dat ze gewend zijn, gaan de spieren geprikkeld worden om sterker en/of flexibeler te worden.  

Spieren hebben een soort “spiergeheugen”. Wanneer je de spieren belast, onthouden de spieren als het ware de bewegingen die je gemaakt hebt en passen zich hier langzaam op aan.

Eigenlijk is het heel logisch, je lichaam past zich aan door de bewegingen die het veel maakt, en dus de manier waarop het vaak belast wordt.

Bij onze Morning Yoga worden de oefeningen constant door elkaar heen gegooid, waardoor de spieren nooit helemaal kunnen wennen aan de oefeningen. De spieren worden daardoor iedere les weer verrast en staan nooit stil in de ontwikkeling.  Hierdoor worden onze spieren fitter, sterker en leniger. Door de combinatie van de asana's en de ademhalingsoefeningen en een korte meditatie kun je het weekend helemaal 'zen' inzetten.

Onze groepsles gaat door elke zaterdagochtend om 09:00 uur (uitgezonderd schoolvakanties). Reservatie verplicht via onze homepagina.